Izvor: happybsc
09.01.2024 u 10:12
0

MAČKA ZVEZDE BOGATIJA OD NJENOG DEČKA: Zavrteće vam se u glavi od sume o kojoj se radi

Mačka Tejlor Svift pod imenom Olivija Benson jedna je od najbogatijih ljubimaca na svetu.

Mačka pevačice Tejlor Svift ima novac o kojem većina može samo da sanja. Olivija Benson je jedan od ljubimaca popularne pevačice i prava je bogatašica, a njeno bogatstvo se procenjuje na 97 miliona dolara (oko 91,5 miliona evra), navodi magazin „All About Cats“.

IVA ŠTRLJIĆ OTKRILA KAKO TEČE OPORAVAK NAKON OPERACIJE: Čula sam da mi se koske lome

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Bogatija je i od njenog dečka Trevisa Kelsa. Njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 40 miliona dolara. Neki su komentarisali da je mačak bogatiji od profesionalnog fudbalera i rekli mu da „ako bude imao sreće, možda će jednog dana biti uspešan kao mačka njegove devojke”.

Ova mačka je popularna na društvenim mrežama, učestvovala je u pevačicinim muzičkim spotovima, glumila u visokobudžetnim reklamama i ima svoju liniju odeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Inače, Tejlor je dala ime Oliviji po liku Mariske Hargitej iz serije Zakon i red

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter