Izvor: srećna.republika
12.12.2023 u 13:56
1

MARIJANA MATEUS ZAPALILA MASU: Pogledajte gde je stavila tašnicu

Dizajnerka Marijana Mateus (52) bivša žena biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa šokirala je svoje pratioce na društvenim mrežama. Ona je objavila set golišavih fotografija iz provoda u Londonu. Atraktivna plavuša nosi sve kraće i kraće haljine, ali kako se čini ovog puta je preterala i pojavila se u toaleti koja jedva da je pokrivala intimne delove njenog tela.

Marijana je ovog puta obukla minijaturnu belu haljinu neobičnog dezena. Desna strana ove neobične toalete ukražena je crnom čipkom a haljina je toliko kratka da je jedva dosezala do njenog međunožja zbog čega je dizajnerka držala malu, crnu torbicu kako bi pokrila intimu.

Iako je zagazila u šesti deceniju ona se ne libi da nosi haljinice koje se ne bi usudile da obuku ni duplo mlađe devojke. Uz provokativne fotografije ona je u postu imala poruku za sve svoje pratioce.

– Nastavite da se smejete, nastavite da blistate istakla je Mateusova uz fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MARIJANA MATEUS ZAPALILA MASU: Pogledajte gde je stavila tašnicu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter