Izvor: alo
08.04.2024 u 08:40
1

MELINA HOĆE I VILU NA SENJAKU: Džinovići kreću u borbu za imovinu, BIVŠA HARISOVA gospođa otkriva sve

Melina Džinović otkrila sve o vili na Senjaku, nakon razvoda kreće borba za imovinu!

Melina i Haris Džinović nedavno su se i zvanično razveli.

Modna kreatorka je vilu na Senjaku napustila još pre godinu i po dana, a Haris je u više navrata govorio o tome.

 

LEPA BRENA POSLE 44 GODINE KARIJERE SAOPŠTILA OVO: Pevačica nikad emotivnija, poslala jasnu poruku

Ona se nije oglašavala po pitanju razvoda, a ranije, dok je vila bila u izgradnji, ovako je govorila:

– Mediji su od naše kuće napravili „životnu želju“, naravno da je sve to veselo, ali i gorko i naporno… – priznala je jednom prilikom.

 Kuća je lepa, ispala je bolje nego što smo se nadali, imali smo najbolje saradnike. Hari nije pravio probleme, mi nismo arhitekte da čitamo crtež, pratili smo 3D za koji smo sumnjali da može tako da ispadne uživo… Međutim, ispalo je još lepše! Sve je trajalo oko dve godine – kazala je potom tada za „Premijeru“.

Podsetimo, Džinović je otkrio na koji način je Melina izašla iz vile, a izvor za domaće medije ispričao je da je tada došlo i do svađe.

– Noć pre nego što je i poslednju torbu i nakit iznela iz kuće, sa Harisom je bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri. Ona mu se nije obraćala i danima pre toga je stalno bila van kuće a Haris joj nije reč rekao. Te večeri su oboje bili vidno nervozni i Haris je počeo da ponavlja „Tako sam i ja od tebe napravio gospođu i sve ti pružio. Da mene nije bilo, ne bi ništa imala“. Melina je nekoliko puta rekla „Hari, ne s**i“, ali je on nastavljao i onda je postalo žestoko, čak su ih i prijatelji smirivali i rekli da nije momenat za takve priče- rekao je za blizak prijatelj ovog para. Posle ove večeri, njih dvoje su otišli kući i sutradan je Melina otišla i ostavila Harisa i decu u porodičnom domu:

– Godinama je išla po gradu i pričala „Godinama gradimo ovu vilu, nameštaj najskuplji stiže od svetskih dizajnera. Milione smo uložili. I na kraju, čim je završila sve pod konac, izašla je bez pozdrava i poruke da se vraćati neće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MELINA HOĆE I VILU NA SENJAKU: Džinovići kreću u borbu za imovinu, BIVŠA HARISOVA gospođa otkriva sve”

  1. Haris je trebao da bude svestan da žena mlađa od njega 30 godina , želi da ima svoj život ,drugačije razmišlja , naravno da ima i redovan seks , što joj haris nije više mogao pružiti , godine čine svoje.
    Naučno je dokazano da je maksimalna razlika između muža i žene 4-5 godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter