Izvor: informer
01.02.2024 u 17:18
2

MELINA NAPUŠTA PORODIČNU VILU: Kupuje NAJLUKSUZNIJU nekretninu, a evo da li će joj Haris pomoći

Glavna tema u medijima poslednjih dana jeste razvod Melina Džinović i Harisa Džinovića

Melina i Haris su nakon kraha ljubavi ostali u dobrim odnosima, a u prilog tome govori i činjenica da je pevač spreman da finansijski pomogne bivšoj ženi prilikom kupovine nekretnine.

Glavna tema u medijima poslednjih dana jeste razvod Melina Džinović i Harisa Džinovića.

Poznati supružnici su se dogovorili da se sporazumno rastanu, a sva imovina koju su stekli u braku, ostaće Harisu. Kreatorka je odlučila da se iseli iz njihove zajedničke vile i kupi sebi nekretninu u luksuznom naselju.

– Iako se razvode, Melina i Haris odlično funkcionišu. Oni su pre svega roditelji, pa onda prijatelji. O svemu su se lako dogovorili, a Melina može da živi gde god poželi. Nije važno da li je to njihov dom u Bosni i Hercegovini ili ovde u Beogradu. Ipak, ona je rešila da sebi kupi stan u popularnom naselju i u tome je podržava Haris, koji će joj i finansijski pomoći. Ona se još uvek nije odlučila za konkretnu lokaciju. Takođe, džip koji vozi ostaje njoj na korišćenje – priča izvor blizak paru.

Kako je izvor dalje otkrio, dok ne kupi sebi kuću, Melina će biti u jednom delu vile, a Haris u drugom.

– I ona i on žele da nastave sa svojim životima i nikome ne dozvoljavaju da se meša. Oni su u kontaktu, normalno razgovaraju. Nedavno je Melina bila sa ćerkom na Maldivima. Lepo su se provele, uživale su i odmorile se. Po povratku je nekoliko dana bila u Beogradu, a onog trenutka kada se javno saznalo da se razvode je otputovala za Bosnu i Hercegovinu. Uskoro će odlučiti koju nekretninu će kupiti, a onda ide i opremanje. Do tada će boraviti na Senjaku, samo što je Haris u jednom delu kuće, a ona u drugom – završava izvor za „Kurir“..

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “MELINA NAPUŠTA PORODIČNU VILU: Kupuje NAJLUKSUZNIJU nekretninu, a evo da li će joj Haris pomoći”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter