Izvor: Alo.rs
18.10.2023 u 12:47
0

MERJEM UZERLI NEPREPOZNATLJIVA : Slavna Hurem se izobličila nakon silnih estetskih zahvata

Slavna Hurem se našla na meti kritika zbog svog izgleda

Šta joj je ovo trebalo?

Merjem Uzerli koju publika pamti po glumi u seriji „Sulejman Veličanstveni“ sredinom avgusta ove godine napunila je 40 godina. Od kad ju je publika zavolela zbog uloge crvenokose sultanije, rado se prate njene aktivnosti, a njeni fanovi u njoj više ne prepoznaju lepu Hurem.

Merjem Uzerli slovi za jednu od najlepših evropskih glumica. Kažu da ova dama pleni posebnom harizmom i vrstom lepote, drugačijom od onakve danas srećemo na svakom koraku.

Ali već neko vrijeme je na meti kritika zbog plastičnih i estetskih korekcija kojima se, navodno podvrgla poslednjih godina. Na poslednjim fotografijama, koje je objavila na svom Instagramu pokazala je kako je pratila košarkašku utakmicu, a mogao se primetiti i njen nov izgled.


Slavna Hurem za tu priliku nosila dugu pletenicu zbog koje je podigla kosu sa lica, pa su estetske korekcije u potpunosti došle do izražaja. Zbog kosih očiju i zategnutog lica mnogima deluje neprepoznatljivo.
Njen novi imidž zaradio je brojne kritike. Mnogi smatraju da je izgubila granicu u ulepšavanju. Zameraju joj povećanje usana i preterano naglašavanje jagodica na licu. Glumica nikad nije javno priznala da je bilo što radila na svom izgledu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter