Izvor: Kurir.rs
25.07.2023 u 18:59
1

„MOJA PENZIJA JE 300 EVRA“ Vesna De Vinča okreće ploču, rešila da se oproba u OVOM POSLU: Osmislila dobar BIZNIS PLAN

Novinarka i vlasnica agencije “Mis Ju” Vesna de Vinča priznaje da ima penziju od 300 evra, ali i biznis plan koji treba u budućnosti da razvije.

– Rešavala sam porodične, ostavinske rasprave. Imam čak i varijantu da se bavim investiranjem. Na tom prostoru gde je kuća moje majke u Budvi, praviće se zgrada. Imaću nekoliko stanova, koje ću izdavati. Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je biznis plan u budućnosti. Mi u familiji već 28 godina jurimo nulu i naša nula je velika. Dok platimo sve troškove, putovanja, približavamo se uvek nuli. Nekad brže, nekad sporije. To je u stvari život. Život je bogatstvo, naporan je, ali divno ga je živeti – poručuje Vesna i otkriva šta je sve ove godine posetila od destinacija.

– Bila sam na Tasosu i bilo mi je predivno. To je jedno čudesno ostrvo. Nakon toga sam otišla u Budvu, ja sam Budvanka po mami. Ali sa druge strane, mnogo volim Srbiju i Grci nisu bolji zavodnici od naših Srba. Pored svih teških situacija koje smo imali, bolje živimo od većine Evrope. I dalje u sebi imamo osmeh i šalu. Bitno je da se okružimo lepim devojkama, momcima, ljudima. Promena je bitna da bismo ostali mladi, lepi, zdravi – zaključuje Vesna de Vinča.

Podsetimo, Vesna de Vinča više od deceniju i po živi na brodu u Beogradu, pa je postala spremna na sve vremenske prilike.Nedavno je naišla na problem jer se reka Sava podigla do kolena, pa je sve do vrata njene kuće na vodi bilo poplavljeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„MOJA PENZIJA JE 300 EVRA“ Vesna De Vinča okreće ploču, rešila da se oproba u OVOM POSLU: Osmislila dobar BIZNIS PLAN”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter