Izvor: Kurir
05.02.2024 u 15:45
1

MONASI SE SNIMAJU UZ BRESKVICU: „Gnezdo orlovo“ postalo apsolutni hit, podrška stiže sa svih strana!

Pesma Anđele Ignjatović Breskvice "Gnezdo orlovo" s kojom će se takmičiti na "Pesmi za Evroviziju" i pokušati sebi da obezbedi kartu za Malme, jedna je od glavnih tema u regionu već nedeljama.

Numera je za kratko vreme postala veliki hit, a od strane jednog dela publike, pretežno albanske nacionalnosti, naišla je na negativne komentare, te traže da bude diskvalifikovana iz takmičenja.

Podsetimo, na Breskvičinu pesmu nedavno se osvrnula i popadija i pevačica etno i duhovne muzike Danica Crnogorčević:

@srdjandobrota @Драшко Станивуковић #breskvica @DragomirDespic_design #gnezdoorlovo ♬ original sound – Srdjan Dobrota

-Tekst Breskvičine pesme uopšte nije nacionalistički. Ja sam baš pažljivo slušala pesmu i tu nema apsolutno ništa sporno. Jedino ako neko ima problem sa ušima. Pesma je jako lepa i ne vidim razlog zašto bi bila diskvalifikovana, samo zato što je odabrala da se predstavi sa jednom pesmom čiji tekst nije vulgaran i prijemčiv svima. Lep je ritam.To nije tradicionalna pesma, to je novi stil samo sa prizvukom tradicije i to je za svaku pohvalu. Ne znam zašto ne bi išlo u tom pravcu: da budemo moderni i da ostanemo dosledni nekoj kulturi koju srpski narod vekovima ima, a koju su imali i naši preci – rekla nam je Danica.

VELIKA ODŠTETA ZA GLUMCA: Miloš Biković dobija odštetu zato što je sklonjen iz HBO serije

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MONASI SE SNIMAJU UZ BRESKVICU: „Gnezdo orlovo“ postalo apsolutni hit, podrška stiže sa svih strana!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter