Izvor: Kurir.rs
25.09.2023 u 16:48
0

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE IZBO ŽIVKA VIŠE OD 70 PUTA U SMEDEREVU: Hvali se luksuzom, opčinjen poznatim filmovima o kriminalu

Muškarac N.K. (44) osumnjičen za ubistvo Živka I. (68) koji je ubijen sa više od 70 uboda nožem u Smederevu zbog novca od prodaje kuće, uhapšen je u Nemačkoj, a Srbija je danas zatražila njegovo izručenje.

Za osumnjičenim je bila raspisana Interpolova poternica, a on se prema prvim informacijama sam predao nemačkoj policiji u subotu.

N.K. je inače aktivan i na društvenim mrežama gde se hvalio skupocenim automobilom i motorom, a postavljao je i razne fotografije i snimke iz kultnog filma „Kum“ gde ističe kriminal, ali i iz domačeg filma „Južni vetar“, čija je tematika takođe kriminal.

Da podsetimo, telo Živka I. iz Smedereva nađeno je pre tri dana u jednom objektu kod Zelene pijace u ovom gradu, a pored N.K. policija je u Srbiji uhapsila D. A. (43) i Đ. A. (76) iz Smedereva zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomaganje.

U pitanju su otac i brat osumnjičenog koji se terete da su pomogli N. K. da prikrije tragove i sakrije sredstvo izvršenja krivičnog dela.

Pošto je policija došla do saznanja da je N. К., odmah po izvršenju krivičnog dela, napustio Republiku Srbiju i pobegao, za njim je bila raspisana potraga.

Osumnjičenima D. A. i Đ. A. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu do se za N.K. čeka da bude izdručen Srbiji.

Policija je saopštila da je žrtva imala više od 70 uboda po telu, a njegove komšije su ispričale da je on nedavno prodao kuću i kupio lokal na pijaci u kom je i živeo.

– Povremeno je pradavao neke namirnice na pijaci i od toga je živeo – ispričali su nam ranije poznanici ubijenog.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter