Izvor: tanjug
21.07.2022 u 11:05
0

ELVIS NIKADA NIJE BIO RASISTA! Bivša supruga „kralja rokenrola“ negirala optužbe čuvenog muzičara Kvinsija Džonsa

Bivša supruga Elvisa Prislija Prisila rekla je da „kralj rokenrola“ nije bio rasista, odgovarajuću tako u emisiji Bez cenzure britanskog novinara Pirsa Morgana na optužbe čuvenog muzičara i producenta Kvinsija DŽonsa.

KRALJA ROKENROLA SU SVI VOLELI, ALI OVO MU NISU OPROSTILI: Elvis Prisli uvredio publiku do srži

– On nikada nije bio rasista. Elvis je imao prijatelje, crne prijatelje, prijatelje iz svih krajeva – rekla je Prisila i dodala da njen pokojni bivši muž „ni na koji način nije imao predrasude“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Optužbe za rasizam na račun Elvisa izneo je Kvinsi DŽons 2021. godine rekavši da nikada ne bi radio s Prislijem, navodeći da je pokojni pevač „bio rasista“.

Džons je najpoznatiji po tome što je producirao legendarne albume Majkla DŽeksona „Thriller“, „Off the Wall“ i „Bad“, a komentarom o navodnom Elviksovom rasizmu odgovorio je tada na pitanje novinara „Hollivood Reportera“ da li bi producirao Prislijev album, pošto je prethodno sam Kvinsi uporedio Majkla DŽeksona i kralja rokenrola.

„Pisao sam za Tomija Dorsija, o bože, tada pedesetih. I Elvis je ušao, a Tomi je rekao: „Ne želim da se igram sa njim“, prisetio se Džons i dodao: „Bio je majka rasista. Više neću ništa da kažem.“

Prislila (77) je odgovarajucći na ove optužbe rekla da njen muž nikada nije bio rasista.

– On nikada nije bio rasista. Elvis je imao prijatelje, crne prijatelje, prijatelje iz svih krajeva. Voleo je njihovu muziku. Voleo je njihov stil. Voleo je da bude u blizini, znate, crnih muzičara – rekla je Prisila i dodala:

„Mislim, Fats Domino, kada je bio u Vegasu, igrao je u salonu i uvek bi, uvek bismo se družili sa njim. Semi Dejvis mlađi, ista stvar, uvek bi dolazio u svlačionicu. Voleo je, voleo da bude u blizini crnaca i da bude oko bilo koga.“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter