Izvor: kurir.rs
24.08.2023 u 13:24
0

NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Darko Lazić misli da je FLOJD – ODLIČAN SAM VOZAČ NIKOG NE UGROŽAVAM(VIDEO)

Darko Lazić zakucao se u juče u kombi na auto-putu zbog toga što je koristio mobilni telefon. Na sve reću nije bilo povređenih, ali je napravljena velika materijalna šteta. Pevačev automobil je skoro unušten, a budući da ima zabranu da upravlja vozilom na teritoriji Srbije, Lazić je odveden kod sudije za prekršaje u Savski venac.

PRVA IZJAVA DARKA LAZIĆA NAKON UDESA: Pevač napustio policijsku stanicu!

Sad se pojavio snimak doduše od pre nekoliko godina na kojem pevač, i pored toga što je već imao nekoliko saobraćajnih prekršaja, a zbog udesa koji je izazvao jedva izvukao živu glavu, nije bio svestan opasnosti koje može da proizvede nesigurna i opasna vožnja. On na snimku, pored svih prekršaja, tvrdi kako zna da vozi, odnosno da nikoga ne ugrožava.

@zigazix #darkolazic#udes#darkolazic🎤#saobracajka#darkolazicc ♬ original sound – Zigazix

Da ništa nije naučio iz pomenutog pokazala je jučerašnja nezgoda, u kojoj je načiono ogroman broj prekršaja, od razgovora mobilnim telefonom, vožnje uprkos zabrani i mnogih drugih

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter