Izvor: KURIR.RS
14.04.2023 u 08:20
0

NE ŽALI PARE! JK u Dubaiju na bodi i rukavice spiskala više od 11.000 EVRA (FOTO)

Jelena Karleuša je poznata kao neko ko ne žali da potroši i poslednje pare na garderobu.

 

Ona je u utorak otputovala na jednu od svojih najomiljenijih svetskih destinacija – Dubai, a čim se malo odmorila od napornog puta, uputila se u najveći tržni centar na svetu – Dubai mol, kako bi obišla butike s luksuznim modnim brendovima i sebe počastila novim krpicama.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Tako je JK odmah otišla u jedan od svojih omiljenih butika, gde se odmah dokopala preskupog „dolče i gabana“ bodija sa ukrasnim kamenčićima, od čije će se cene običnim smrtnicima momentalno zavrteti u glavi.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, Jelena je za ovaj revijski model izdvojila, ni manje ni više, nego 8.950 evra, dok je za rukavice istog brenda i sa identičnim motivima iskeširala vrtoglavih 2.450 evra, što je ukupno 11.400 evra za ova dva komada.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Inače, model koji je Jelena izabrala pre nje je na reviji u Milanu prošlog septembra ponela i sestra Kim Kardašijan – Kloi, ali i njena ćerka Tru. Ove ekskluzivne modele Jelena će, kako saznajemo, obući za potrebe promocije albuma „Alfa“, koji se očekuje tokom leta.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naravno, diva se tu nije zaustavila pa je skoknula i do „balensijage“, gde su joj za oko zapale plave kristalne klompe od 8.000 evra.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Jelena trenutno uživa u Dubaiju, u jednom od najluksuznijih hotela sa pet zvezdica. Tamo je sve prilagođeno njenim potrebama i uživaće kao prava kraljica.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Za sedam noćenja u ovom rizortu, Karleuša je morala da iskešira najmanje 10.000 evra, što za nju nije puno, ako se uzme u obzir da je toliko potrošila na garderobu i to samo za jedan dan boravka u Emiratima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter