Izvor: Kurir.rs
04.12.2023 u 11:22
0

NEZAPAMĆENA AFERA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Kum zadao težak udarac princu Hariju i Megan Markl

Skandal koji je zadesio britansku kraljevsku porodicu zbog više nego kontroverzne knjige Omida Skobija“Endgame“ u kojoj piše da su Kejt Midlton i Čarls III komentarisali kakvu kožu će imati sin Megan Markl i princa Harija, već se odrazio na vojvotkinju i vojvodu od Saseksa. Na prilično iznenađujući način. Poznati par izostavljen je sa liste zvanica za venčanje bliskog prijatelja Ujedinjenog Kraljevstva zbog nezapamćene afere.

Još je veći šok jer se radi o Hjuu Grosvenoru koji je krstio Arčija Harisona, sina Megan Markl i princa Harija, pre nekoliko godina. Kako pišeThe Sunday Times, on nije poslao vojvotkinji i vojvodi pozivnice za predstojeće venčanje sa Olivijom Henson.

„Neverovatno je tužno da je došlo do ovoga“, rekao je prijatelj princa Harija i Hjua Grosvenora i dodao da je kum sina Megan i britanskog princa „želeo da izbegne da bilo šta zaseni taj dan, i bilo kakvu neprijatnost za svoju buduću suprugu“.

“Hju je jedan od retkih bliskih prijatelja Vilijama i Harija koji je zadržao jake veze i komunikaciju s obojicom. Voleo bi da su mogli da se urazume i poprave nesuglasice, ali shvata da su male šanse da se tako nešto desi pre venčanja“, dodao je insajder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Point De Vue (@pointdevue)

Zanimljivo je da je venčanje zakazano za jun naredne godine. Pa ili Hju čvrsto veruje da se sukob do tada neće rešiti ili zna nešto drugo- na primer, da su odnosi između Harija, Megan i dvor trajno narušeni.

Kako piše Page six, on je na svadbu pozvao Kejt Midlton, princa Vilijama i kralja Čarlsa III. U izjavi za People njegov portparol je rekao: „Nismo u poziciji da komentarišemo spisak gostiju“.

Svadba vojvode od Vestminstera trebalo bi da se održi sedmog juna u katedrali u Česteru, na severozapadnu Engleske.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter