Izvor: Kurir
06.01.2024 u 11:25
1

NIJE DOBRO? BORA ČORBA otkazao sve koncerte oko praznika!

 

Roker se oglasio i objasnio o čemu se tačno radilo i istakao kada će nastaviti sa koncertima.

„Sve je okej, imao sam neprijatno zapaljenje pluća, kao i mnogo ljudi u celom regionu. Nezgodno je što nismo mogli da sviramo u Nišu i Boru za Novu godinu, pa se ovom prilikom zahvaljujem kolegama koje su uskočile, grupi ‘Van Gog’ i Sergeju Ćetkoviću“ rekao je on, pa dodao kakvi su im dalji planovi:

Razloga za uzbunu nema, preskočićemo za svaki slučaj i 9. januarDan Republike Srpske, što mi je posebno krivo. Počećemo u februaru u Trnavi u Slovačkoj, pa ćemo nastaviti u Sloveniji, u martu imamo zakazan nastup u Brežicama, a onda 22. aprila u Ljubljani“, zaključio je Đorđević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NIJE DOBRO? BORA ČORBA otkazao sve koncerte oko praznika!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter