Izvor: Kurir
06.01.2024 u 13:45
0

PRVI BOŽIĆ U NOVOJ KUĆI U BRESTAČU! Darko Lazić sa ćerkom, sinom i Katarinom slavi Badnji dan, progovorio i o PROŠIRENJU PORODICE!

Darko Lazić i supruga Katarina uveliko su u porodičnom domu pevača, u Brestaču, gde se skupila rodbina, ali i njegovi sin i ćerkica.

– Ranije sam radio za vreme praznika, a sada uzimam slobodno bez izuzetka. Ovaj Božić slavim u svojoj kući u Brestaču. Tradicionalno, ovog jutra idemo po badnjak. Ovo je prava godina da Aleksej ide sa mnom jer je do sada bio mali i presrećan sam zbog toga. Katarina i Lorena će nas čekati kod kuće sa posnom trpezom. Božić ćemo provesti u krugu porodice uz razna tradicionalna jela. Svake godine položajnik je moj kum koji je krstio Alekseja i tako će biti i ove godine, kaže Darko, a Katarina dodaje:

– Darko je kao domaćin zadužen za badnjak i za pečenicu, ja sam zadužena za ostatak trpeze i za to da uredim kuću kako bi odisala pravim božićnim duhom.

Pevač se prisetio kako su izgledali praznici kada je bio dete.

– Jako slično, samo što sam tada bio dete, a sada sam domaćin i otac koji prenosi običaje na svoju decu – iskren je Darko koji je Alekseju i Loreni, prvo Deda Mraz, a onda Božić Bata.

– Bilo je jako lepo, ništa ne može da zameni dečiji osmeh i sreću kada se Deda Mraz pojavio na vratima. Moja glavna želja je da svi ljudi na ovom svetu budu srećni jer svedoci smo raznih iskazivanja mržnje i besa, otkriva Kaća, a na pitanje da li priželjkuje bebu, kaže:

– Što se tiče proširenja porodice, pustićemo da sve ide svojim tokom, ako Bog da biće i proširenja.

Medeni mesec morao da pričeka

Zbog gustog rasporeda koji pevač ima zbog albuma i nastupa, medeni mesec je morao da pričeka.

– Dosta toga lepog se desilo prošle godine, ove godine sledi američka turneja, nakon koje idemo na zasluženi odmor i medeni mesec, konačno.

Pevač je u jednoj od novih pesama otpevao “smiriću ja ludu glavu, kada nađem ovu pravu“, pa smo Kaću pitali da li se to dogodilo.

– Nisam sigurna da je tačno to što kaže u pesmi, mislim da se luda glava smiri onda kada sam to odluči, a možda sam mu pokazala da mir, dom i porodica nemaju cenu i nemaju zamenu.

Bog mi je pomogao posle nesreće

Lazić ističe da su mu praznici i vera važni, te da je njihovu moć osetio nakon saobraćajke koju je preživeo.

– Sigurno da je to bilo kada sam imao udes, bio sam u jako kritičnom stanju i ne postoji drugo objašnjenje što sam preživeo nego to da mi je Bog pomogao – iskren je Darko.

Prvi Božić u novom domu

Darko je živeo u porodičnom domu, pa poslednjih godina u Katarininom stanu a sada se uselio u svoju kuću, koju je sagradio u Brestaču. Pitali smo ga, čiju trpezu više voli, maminu, bakinu ili ipak Kaćinu.

– Uvek su bile zadužena baba i mama za trpezu, ali s obzirom na to da ove godine prvi put slavim Božić kod sebe u kući kao domaćin, ovog puta će biti zadužena Kaća. Svaka od njih sprema neko jelo koje mi je omiljeno, tako da ne mogu da odlučim čija je kuhinja bolja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter