Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
22.11.2023 u 12:35
0

NIKOLA I MARKO ROKVIĆ U KANADI: Ova slika je dokaz koliko su bliski (FOTO)

Nedavno je obeleženo dve godine od smrti Marinka Rokvića, a iza njega su osim supruge Slavice ostali naslednici Nikola, Marinko i Dario, koga je dobio u jednoj vanbračnoj vezi.

Međutim, Marinko je bez pogovora priznao očinstvo, a za Darijev blizak odnos sa polubraćom kriva je i njegova maćeha Slavica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

– Za to što smo ovakav trojac možda je najzaslužnija njihova majka Slavica. Vodila me je sa njima na letovanje, na Marinkov novogodišnji nastup. Svaka joj čast, neko drugi me ne bi tako prihvatio – rekao je Dario jednom prilikom.

Inače, on godinama živi u Kanadi, a sada su mu se tamo pridružili i Nikola i Marko. Naime, oni su spakovali kofere i otputovali kod brata, odakle su podelili zajedničku sliku na kojoj su zagrljeni.

VRATIO SE „POLICAJAC SA BEVERLI HILSA“: Prva fotografija Edija Marfija sa snimanja (FOTO)

– Imati jednog brata je blago. Dva je bogatstvo – napisao je Nikola u opisu fotografije, a među prvima je komentarisala Slavica koja im je poslala tri srca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter