Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
22.11.2023 u 13:40
0

SRBIN ODUŠEVIO DŽEJ LO: Evo koja se tajna krila u Njujorku (FOTO/VIDEO)

Ovo će zauvek da pamti.

Vuk Stefanović iz Beograda plesač je koji je uspeo da svetski poznatu Dženifer Lopez ostavi bez teksta. O- na tom putu dogodila mu se i ljubav sa Šveđankom Rebekom Blomberg, s kojom čini i izuzetan plesni par.

Zajedno s njom, dobio je glavni kadar u sada već dobro poznatom spotu za pesmu „Pa’ ti“, o kojem se ovde naveliko pisalo i zbog šuškanja da je pevačica od Nikolićeve za isti „ukrala“ scenu u kojoj sedi na terasi vile sa peškirom na glavi, u bademantilu i čita novine, a koju je za Anu „kreirao“ Ljuba.

– …Ovakav projekat je ostvarenje snova! Biti na vrhu zgrade od 100 spratova okružen najboljim igračima, kamerama i Džej Lo, neopisiv je osećaj – prenosila je svojevremeno štampa komentar Stefanovića, koji je u svet plesa ušao na nagovor oca.

– Mog brata Luku i mene je naš otac naterao da idemo na ples. Mi smo više bili zainteresovani za fudbal, ali kada smo počeli da osvajamo prva mesta na takmičenjima, shvatili smo da je to naša budućnost – objasnio je jednom prilikom Vuk, penosi dalje „Stil.Kurir“, a mladiću se potom ukazala prilika da ode „preko bare“ i, kako je sam priznao, ne vraća se dok ne uspe.

– Moj najbolji drug Miša je otišao i rekao mi je da su im potrebni muški instruktori plesa, tako da sam otišao i rešio da se ne vratim dok ne uspem. Što se nadam (se) i dogodilo – iskren je onda bio on.

Saradnja sa Džej Lo i Malumom

Direktor kastinga za spot latino dive poznavao je Vukovu devojku odranije i, pošto mu je dodeljena ova velika uloga, odmah je njih dvoje „video“ kao savršen par za projekat. Za Dženifer, kasnije, par je ispričao da je neverovatna, vrlo posvećena poslu i da fantastično izgleda.

– Mi smo najpre bili unajmljeni kao modeli. Međutim, koreografkinja koja je radila sa Madonom i svim velikim zvezdama je videla da smo dobri igrači i da dobro izgledamo i, jednostavno nam je rekla: „Želim da vas vidim na setu, naučite brzo koreografije, igraćete sa Džej Lo u sceni“. I to je to. Imali smo najbolje pozicije, koreografiju smo spremili na licu mesta. To je bilo to – objašnjavali su bili kroz osmeh posle premijere ekranizacije numere.

Na setu, s druge strane, izvesna pravila morala su da se poštuju.

– Da, strogo je bilo zabranjeno pričati o projektu, zbog bezbednosti zvezda. Svi smo morali da potpišemo ugovor o tajnosti, zalepljene su nam bile kamere na telefonima, nismo ništa smeli da snimamo. Po tom pitanju su baš bili strogi. Tek kada je video objavljen, smeli smo da pričamo o čitavom doživljaju i organizaciji – objasnio je bio Vuk, navode pomenuti mediji.

Radio i sa Čolom!

Pre nego što je Lopezovoj svojim talentom „zaustavio pamet“, Stefanović je sarađivao i sa brojnim domaćim zvezdama.

NIKOLA I MARKO ROKVIĆ U KANADI: Ova slika je dokaz koliko su bliski (FOTO)

– Išao sam na turu sa „Dancing with the stars” ekipom, što je jedna od najvećih emisija u Americi. Dok se nisam tamo preselio, konstantno sam sarađivao sa domaćim zvezdama, poput Zdravka Čolića. Učestvovao sam i u emisji „Plesom do snova“… Što se tiče Rebeke, ona je radila sa Enrikeom Iglesijasom i Nikijem Džemom u spotu za pesmu „Forgiveness“ – otkrio je jednom prilikom atraktivni plesač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter