Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
22.11.2023 u 11:34
0

VRATIO SE „POLICAJAC SA BEVERLI HILSA“: Prva fotografija Edija Marfija sa snimanja (FOTO)

Poznato i kada će film biti dostupan za gledaoce.

Netfliks je na svom X profilu, nekadašnjem Tviteru objavio sliku Edija Marfija sa snimanja nastavka čuvenog filma „Policajac sa Beverli Hilsa“.

– Vratio se. Aksel Foli se vraća 2024.! – navodi se na X profilu Netfliksa.

Na fotografiji, Aksel Foli, kojeg tumači Marfi, prikazan je u jakni Detroit Lajonsa sa podignutim rukama dok se suočava sa dvojicom policajaca dok gomila posmatrača snima incident na svojim telefonima.

Nedpredvidiv i na snimanju

– Kada on dođe na set, nikada ne znaš što očekivati. Uglavnom bude briljantno. Vraćamo se u osamdesete – rekao je producent Džeri Brukhajmer za Empire.

– Nisam bio nervozan. Kada si mlad, uzimaš stvari zdravo za gotovo. Sve mi se tako brzo događalo, nisam uopšte stigao razmišljati o tome – rekao je pa se našalio na sopstveni račun.

„Pokušavam da napravim još jedan nastavak već 15 godina.“

Četvrti deo čuvene franšize

Reč je o četvrtom delu, čuvene franšize.

U predstojećem nastavku vratiće se i deo glumaca iz originalnog filma kao što su Džadž Rejnhold, Džon Ešton, Pol Rajzer i Bronson Pinčot.

ALEKSANDRA BURSAĆ NASTUPALA JE NA NAGOVOR OVE PRIJATELJICE: „Zarađivala sam siću, mojima nije bilo jasno zašto pevam“ (VIDEO)

Marfi ovim ostvarenjem nastavlja sa nostalgičnim nastavcima svojih čuvenih filmova kao što je bio prošlogodišnji „Princ otkriva Ameriku 2“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter