Izvor: Happy BSC Portal/Blic.rs
15.12.2023 u 11:13
0

OBOJE SU USPEŠNI, ALI SE NE SMATRAJU ZVEZDAMA: Ovaj poznati sportista je suprug Borke Tomović (FOTO)

Ne žele da se eksponiraju.

Glumica Borka Tomović je srca publike osvojila ulogom Maje u seriji „Ljubav, navika, panika“ gde je zamenila Mariju Karan.

Iako je i dalje mnogi pamte po ovoj humorističkoj seriji, nakn nje nastavila je da niže uspešne uloge, a neke od njih su u serijama „Urgentni centar“, „Istine i laži“, „Ubice moga oca“.

Međutim, malo je poznato da je Borka već godinama u skladnom braku sa odbojkašem Novicom Bjelicom sa kojim ima sina.

– Ne bih nas nazvala zvezdama, jer smo mi ljudi koji vole posao koji rade. Novica i ja smo dugo zajedno. Upoznali smo se kao glumica i odbojkaš. To su profesije koje su oboma važne i neophodno je da se međusobno razumemo. I mi to uspešno radimo. Ja imam mnogo razumevanja kada on ima utakmice pa preuzmem veći deo oko deteta, a kada sam ja na snimanjima onda je sve to na njemu – istakla je Borka.

ATRAKTIVNI GLUMAC U BRAKU SA DVE DECENIJE MLAĐOM KOLEGINICOM: Zbližili su se na snimanju serije (FOTO)

Inače, njen suprug je bivši reprezentativac Srbije, a osim u domaćem Partizanu, odbojkom se bavio i u Italiji, Crnoj Gori, Turskoj, Francuskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter