Izvor: Alo
21.04.2023 u 07:00
0

ODUŠEVILA SVE! Katarina Grujić otputovala u ovu zemlju, pa otkrila kako provodi vreme sa njima! (FOTO)

Posetila kengure, koje je sa zadovoljstvom i osmehom na licu hranila

Katarina Grujić zakazala je veliku koncertnu turneju, i to ni manje ni više nego u dalekoj Australiji.

Ona je otputovala u zemlju kengura i tamo će ostati do kraja aprila. Supruga Marka Gobeljića uveseljavaće naše ljude koji žive u svim većim gradovima ove daleke zemlje.

Pevačica je tokom slobodnog vremena koje provodi u Australiji posetila kengure, koje je sa zadovoljstvom i osmehom na licu hranila. 

Sve to je podelila sa pratiocima na svom Instagram profilu.

Kaća Grujić na turneji u Autraliji

Foto: Printscreen/instagram

– Nikada pre nisam bila u Australiji i ne mogu da vam opišem koliko se radujem druženju s mojom publikom koja tamo živi. Sa sobom ću povesti i svoju najbolju drugaricu s kojom ću se potruditi da obiđem što više gradova, znamenitosti… – rekla je nedavno Kaća

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter