Izvor: ALO
09.04.2024 u 20:52
0

KONAČNO PRIZNALA KAKO JOJ JE U BRAKU: Pevačica progovorila o prevari, sve izgovorila javno

Katarina se dotakla odnosa sa Markom i priznala kako stoje stvar

Pevačica Katarina Grujić progovorila je o odnosu sa suprugom, fudbalerom Marko Gobeljićem, a dotakla se i preljube u braku.

Nekadašanja zvezda „Granda“ priznala je da u muža ima potpuno poverenje i istakla da toga nema, ne bi ni ulazila u bračne vode.

Kod nas zaista nema ljubomore. Možda sam nekada proveravala telefon, ranije u vezama, ali sada u braku, ne. Znate kako, sigurno se ne bih udala za nekog za koga mislim da nije veran i zbog koga bijem glavu i ne spavam noćima – rekla je Katarina, a potom dodala:

 

CECA PODELILA SVOJU INTIMU: O ovim detaljima iz privatnog života nikada nije govorila-„KADA SAM UMIRALA OD STRAHA..“

 

 Bitno je osetiti mir, a ja sam osetila da je Marko dobar čovek i da je pravi za mene. Stvarno ne brinem kada je on u pitanju. Kada neko želi da te prevari, prevariće te i kada ode do prodavnice i da baci đubre, to su sve gluposti. Znam kakva je Marko osoba

Grujićeva se dotakla i Markove ljubomore:

– Nije ljubomoran, mislim u granicama normale postoji neka doza ljubomore, ali ne da se proveravaju telefoni – poručila je pevačica za Grand.

Podsetimo, Kaća se nedavno sa suprugom Markom i ćerkom Katjom uselila u luksuzni stan u elitnom delu Novog Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter