Izvor: Alo
06.03.2024 u 08:14
0

OGLASILA SE MAJKA TEYA DORE: Pohvalila ćerku pa spomenula i Breskvicu

Majka Teya Dore bila joj je najveća podrška tokom priprema za takmičenje.

Pevačica Teya Dora odnela je pobedu na „Pesmi za Evroviziju“.

Jasna Jojić, majka naše predstavnice na Evroviziji je novinarka i etnolog koja se bavila proučavanjem Timočke krajine i Bora, a poslednjih godina posvetila se istraživanju i razumevanju vlaške magije, te sa nama podelila svoje prve utiske.

Jasna je otkrila i kako je njena ćerka došla na ideju da se prijavi u popularno muzičko takmičenje.

– Mislim da ona zaista nije razmišljala uopšte ni o kakvoj prijavi za pesmu Evrovizije. Ili bar nikad nije pričala sa mnom o tome, a onda se je desio „Džanum“ koji je postao planetarni hit. Naravno, bio je zapažen jako u evropskoj zajednici i u evrovizijskoj zajednici. Počele su da joj stižu mnogobrojne poruke, gde su joj pozivali da se pridruži u evrovizijskoj zajednici i da pošalje pesmu na Evroviziju. Tako da mi je jako drago što se prijavila, što je ipak odlučila i uložila stvarno svu svoju kreativnost i napor – navela je.

Majka Teya Dore progovorila je i o drugoplasiranoj takmičarki, Anđeli Ignjatović Breskvici.

– Ja sam mnogo srećna što sam videla onoliko glasova publike. Teodora je dobila 10 od 12 poena, a 12 je dobila Breskvica. Nešto, možda deset hiljada je manje bilo glasova publike za Ramondu, što je odlično kad uzmem u obzir da se radi o jednoj baladi, o jednoj tihoj pesmi koja uvek je mnogo manje pažnje nego što su to pesme sa brzim ritmovima. Koje su za dobro raspoloženje i za hajp, onda je to zaista ogroman uspeh Ramonde – rekla je za medije.

Podsetimo, Teya Dora će predstavljati Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju „Eurosong“ koje se održava 11.maja u Malmeu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter