Izvor: BSC Happy
20.10.2023 u 18:35
0

OKREĆE NOVI LIST: Adel otkrila da ne pije već tri meseca

Kada je videla jednog momka u publici da pije viski, nasmejala je sve. Britanska pevačica Adel otkrila je publici u Las Vegasu da je prestala da pije. Ona je rekla i da je bila na granici alkoholizma, kao i da je čista već tri meseca.

– Prestala sam da pijem pre tri i po meseca. Dosadno je. Mislim, bila sam doslovno na rubu alkoholizma veći deo svojih dvadesetih, ali mi jako nedostaje – rekla je ona. Kada je videla jednog momka u publici da pije viski, nasmejala je sve.

Sloba Radanović nikad besniji zbog vesti o puštanju policajca sa Kosova zbog ranjavanja srpskog dečaka

– Uživaj u svom viskiju. Jako sam ljubomorna – rekla je ona.

Inače, Adel je priznala da je tokom pandemija korona virusa sve ranije pila, od prepodnevnih časova, a ranije je otkrila i da je jednom popila četiri boce vina pre ručka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter