Izvor: TELEGRAF
20.10.2023 u 18:23
0

Sloba Radanović nikad besniji zbog vesti o puštanju policajca sa Kosova zbog ranjavanja srpskog dečaka

Radanović je objavio članak na francuskom u kojem se objašnjava da je policajac pušten da se brani sa slobode, zbog čega se vidno besan i obratio javnosti

Sloba Radanović oglasio se na Instagramu, gde je vidno besan izrazio nezadovoljstvno nakon što je policajac koji je početkom godine, tačnije 6. januara ranio srpskog dečaka Stefana na Kosvu i Metohiji, pušten da se brani sa slobode.

Gven Stefani dobila zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih: Njen suprug održao emotivan govor FOTO

Naime, Radanović je objavio članak na francuskom u kojem se objašnjava da je policajac pušten da se brani sa slobode, zbog čega se vidno besan i obratio javnosti.

– Gospodin „policajac“ iz sluzbe „Kosovske policije“ koji je upucao dete oslobodien i pušten na slobodu – napisao je on i dodao:

Instagram/slobaradanović

– Tačnije nije ni bio zatvoren, nego u kao nekom kuénom pritvoru. Tako prodju na Kosovu i Metohiji oni koji pucaju na srpsku decu.

Podsetimo, Sloba Radanović je jedan od malobrojnih zvezda s domaće scene koji se gotovo nakon svakog nemira na Kosovu i Metohiji oglašavao putem mreža i apelovao za pomoć Srbima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter