Izvor: BSC Happy
20.10.2023 u 17:24
0

Gven Stefani dobila zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih: Njen suprug održao emotivan govor FOTO

Poznata pevačica Gven Stefani dobila je zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih.

Ona je na svečanu dodelu došla u društvu svoja tri sina i supruga Blejka Šeltona kog je upoznala kada su oboje bili članovi žirija u talent šouu „The Voice“.

Blejk je na svečanoj ceremoniji održao i govor kojim je raznežio svoju suprugu, ali i sve prisutne.

PARIS HILTON OBJAVILA FOTKU SINA koga je dugo krila od javnosti: Komentari jezivi

„Stojeći ovde gotovo 10 godina nakon što sam je upoznao, mogu reći da je biti majka još uvek najvažnija stvar u njenom životu. Danas je lepo videti kako joj se odaje počast za njen sporedni projekat, a to je – biti jedna od najvećih zvezda na svetu“, rekao je Šelton.

„Od muzike, televizije i filmova do mode i lepote, pela se na vrh uvek iznova, sa svojim jedinstvenim stilom zbog kojeg se svet zaljubio u nju. Ali ne toliko koliko ja“, zaključio je Šelton.

Gven se kasnije oglasila na Instagramu pozirajući sa nagradom, pored svoje zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

„Ko bi rekao da će ova devojka iz Anaheima imati vlastitu zvezdu na stazi slavnih u Holivudu. Hvala ti što si hodao ovim putem sa mnom, pevao sa mnom sve ove godine … volim te“, napisala je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter