Izvor: Blic.rs
18.11.2023 u 19:12
0

ONA JE DOBILA NAJVEĆI BAKŠIŠ IKADA: Naša pevačica na veselju zaradila pravo bogatstvo

Voditelj Zoran Pejić Peja otkrio je da je najveći bakšiš ikada na estradi dobila muzička zvezda Lepa Brena.

Taj novac je, kako ističe Peja, Brena podelila sa muzičarima.

– Lepa Brena je radila veselje u Parizu, izašla je da otpeva jednu pesmu i za jednu je dobila 20.000 maraka – istakao je on.

– Dobila je i cifru kao gažu, koju sada ne mogu da kažem, a ovo je bio bakšiš za jednu pesmu. Onda je taj novac odnela kod Miće Nikolića, stavila u torbu od harmonike i svi smo podelili na kraju – rekao je Peja u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“.

On priznaje da je danas situacija drugačija i da sav bakšiš koji se zaradi na veselju uzimaju domaćini, koji tako, na kraju, isplate muziku.

– Danas bakšiš uzimaju gazde veselja i meni to izgleda malo čudno. Sedi moja sestra i želi da se veseli, ja izvadim 500 evra dam muzici i ona to isto uradi. Ona da sto evra na primer, a onda njen brat uzme svih šesto evra i isplati muziku – zaključio je Pejić.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter