Izvor: Kurir
23.04.2024 u 20:56
0

OPALILA PAR SELFIJA, ODUŠEVLJENA NOVIM MOSTOM: Evo kako je iskoristila ono malo slobodnog vremena što ima..

Teodora Pavlovska, alijas Teya Dora, u poslednjih nekoliko dana ne zna gde udara od obaveza pred polazak u Švedsku, gde će našu zemlju predstavljati na Evroviziji u Malmeu.

Umetnica svaki dan ima i po nekoliko proba, kako bi sve proteklo u najboljem redu. Ipak, pronađe i malo vremena da predahne.

Naš paparaco uslikao ju je u ranim jutarnjim časovima u Beogradu na vodi. Teya Dora je iskoristila malo slobodnog vremena pred sam polazak za Malme, kako bi među prvima prošetala novootvorenim pešačkim mostom, koji je deo Sava Promenade.

SLAVLJE U DOMU RAŽNATOVIĆA: Ceca napravila šou u Šapcu!

Kako svi pričaju samo o tome kako se sa ovog mosta prave najbolji selfiji sa čuvenom Kulom – novim simbolom Beograda u pozadini, Teya Dora je i sama prošetala do njega, te je opalila nekoliko selfija za uspomenu.

Kako ovaj most nema potporne stubove, on izgleda kao da „lebdi“ iznad reke, a kako ima i stakleni pod, ispod njega se vidi i reka. Naša predstavnica na Evroviziji bila je oduševljena ovim detaljima, pa je okupljenim iznenađenim fanovima rekla da će joj ovo biti novo omiljeno mesto za šetnju i uživanje u prestonici.

Podsetimo, Teodora je pre nekoliko dana u intervjuu za Kurir istakla da jedva čeka da otputuje u Malme na Evroviziju

.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter