Izvor: Srbija Danas
07.08.2023 u 13:47
0

OTPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Zlatni prsten zablistao na ruci

Pevačica i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj otpočeli zajednički život u Sevilji gde on igra fudbal

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nakon velikih nedaća koje je nedavno doživela konačno „uživa za sve pare“, a sada je na mrežama pokazala svojim pratiocima kako provodi vreme.

Naime, ona je iskoristila lep dan kako bi nabacila ten, pa se sunčala se pokraj bazena i pokazala je luksuz u kom uživa svakodnevno. Njen dragi, fudbaler Nemanja Gudelj u tom trenutku nije bio kraj nje, ali to nije ono što je privuklo najviše pažnje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Kuća u kojoj živi mladi par je ograđena visokom ogradom, pa je tako privatnost zagarantovana, bazen je nasred dvorišta, a tu su i ležaljke i suncobrani, kao i palme.

Nakon toga, Anastasija je okačila fotografiju gde drži Nemanju za desnu ruku, a na desnoj ruci fudbalera sijao je zlatni prsten, identičan burmi.

– Por fin (najzad) – napisala je ona na slici.

instagram printscreen

Podsetimo, Anastasija će uskoro promeniti devojačko prezime i uzeće prezime svog izabranika, što je njena majka Ceca Ražnatović naravno prihvatila.- Po srpskim običajima tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno ok, ja to podržavam – rekla je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter