Izvor: Kurir.rs/Blic
07.08.2023 u 13:41
0

PREDVIĐALI JOJ MAESTRALNU KARIJERU, A NAKON SARADNJE SA BREGOM, PRONAĐENA JE MRTVA: Šta se dogodilo čuvenoj lepotici?

Anka Pop (34) bila je srpska pevačica, poreklom iz Rumunije, a javnost će je pamtiti po duetu sa Goranom Bregovićem „Ederlezi“, svojevrsnu obradu „Đurđevdana“.

I dok su joj mnogi predviđali uspešnu karijeru, pevačica je nastradala 2018. godine u decembru kada je njen automobil misteriozno završio u Dunavu nadaleko od njene porodične kuće.

Službenici hitne pomoći identifikovali su njeno telo nakon što su ronioci pronašli njen automobil na jugozapadu Rumunije.Policija je za pevačicin nestanak saznala od njene sestre koja je pozvala policiju nakon što se nije pojavila u porodičnom domu.

Anka Pop rođena je 22. oktobra 1984. godine. Iz Rumunije je sa porodicom pobegla 1987. godine i preselila se u tadašnju Jugoslaviju gde je bila izbeglica. Međutim, samo nekoliko meseci kasnije sa porodicom je emigrirala u Kanadu.

– Sećam se igre među borovima s drugom izbegličkom decom. Srbija je bila divna! Srbija je tada bila raj u odnosu na našu državu koju je predvodio Čaušesku – prisećala se Anka.

Anka je svojevremeno pričala kako je došlo do saradnje sa Bregovićem:

– Upoznala sam Gorana Bregovića 2008. godini. Dopale su mu se moje pesme, pa je sa mnom sarađivao na singlu „Ljubomorno čudovište“, gde se i pojavljuje u spotu. Uradili smo i nekoliko koncerata zajedno. Njegova radna etika i to kako je organizovan na nastupima je nešto neverovatno. A i veoma je zgodan i harizmatičan, ima izgled rok zvezde – pričala je tada pevačica.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter