Izvor: BCS Happy/informer.rs
24.11.2023 u 07:39
0

OTVORILA DUŠU: Goca Tržan otkrila zašto je odustala od Evrovizije

U medijima se dugo vodila polemika kada je prošle godine pevačica Goca Tržan odustala od takmičenja "Izbor pesme za Evroviziju", a sada je otkrila pravi razlog.

Goca, koja već duže vremena sa suprugom Rašom Novakovićem radi na potomstvu, otkrila je da je periodu kada se održava takmičenje morala da ide kod doktora.

BRENA BACILA U TRANS PIKSIJA: Zapevala mu na uvce, on odmah digao ruke, žestoko slavlje kod Živojinovića (VIDEO)

– Odustala sam jer sam išla na vantelesnu oplodnju, to je bio jedini razlog – rekla je u jednoj emisiji te otkrila koga bi od kolega podržala na pomenutom takmičenju: „- Ako budem imala dobru pesmu, ja ću se prijaviti ponovo, ali da kažem iskreno, nemam neku ambiciju sada da se ja takmičim nešto. Ima toliko lepih, mladih i talentovanih ljudi koji bi dobro predstavili Srbiju u svakom slućaju. Meni je Edita super uvek, dobro igra, sjajno izgleda i odlično peva“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter