Izvor: Informer
02.09.2023 u 21:44
0

„OVIM BIH SE BAVILA DA NISAM GLUMICA“: DŽENIFER ANISTON otkrila šta je njen POSAO iz SNOVA!

Dženifer Aniston (54) nedavno je u jednom intervjuu otkrila kojim bi se poslom bavila da nije postala glumica.

Ona je otkrila da voli dizajnirati enterijer, zbog čega misli da bi ostvarila uspešnu karijeru u tom poslu.

– Uređenje interijera. Volim spajati domove i stvarati prostore. Čim uđem u kuću, vidim šta joj treba. To je zabavan proces, a neki ljudi ga se boje. Može prekinuti odnose. No ja napredujem tokom tog procesa – rekla je.

Podsećamo, Dženifer je od 2000. do 2005. bila u braku s Bredom Pitom (59), koji se na setu filma „Gospodin i gospođa Smit“ zaljubio u Anđelinu Džoli (48) i ostavio Dženifer zbog nje. Nakon njega udala se 2015. za Džastina Teruksa. Dženifer je otkrila da je u detinjstvu gledala brak svojih roditelja i da je to jako uticalo na to kako se ona ponašala u vezama kad je odrasla.

– Uvek mi je bilo teško u vezama jer sam stvarno bila nekako sama. Ne znam. Kad bih posmatrala svoje roditelje u braku, nisam pomišljala da je to nešto što jedva čekam i sama imati. Nije mi se sviđala ideja da žrtvuješ ono što jesi ili ono što želiš zbog nekog drugog. Nije me tome imao ko naučiti. Tako da je bilo lakše biti solo. Nisam imala neki pravi ‘trening’ u tom davanju i primanju – dodala je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter