Izvor: Alo
17.12.2023 u 08:52
0

OVO JE PRAVO IME ŽELJKA BEBEKA: Evo kako se pevač zaista zove, nikada ne biste pogodili

Pevač je jednom prilikom otkrio da ga retko ko zove po pravom imenu, kao i da svi misle da je njegovo ime Željko.

Pevač i nekadašnji član grupe „Bijelo dugme“, Željko Bebek, zapravo se ne zove Željko.

Naime, pevač je jednom prilikom otkrio da ga retko ko zove po pravom imenu, kao i da svi misle da je njegovo ime Željko. Ipak, u dokumentima se vodi kao  Želimir.

 Ja sam ustvari Želimir, ali me nikad niko ne zove tako. To stoji u dokumentima i kad pročitaju ljudi to u dokumentima, onda kažu: „Ja mislio ti Željko“. Kad smo sarađivali ovde u studiju, pa kad bismo hteli na Instagramu da objavimo da smo radili zajedno, onda napišemo Branimir, Želimir i Zvonimir. Miroljupci, mirotvorci – ispričao je on, aludirajući na saradnika Branimira Mihaljevića i sina Zvonimira sa kojim je snimio i duet.

Bebek je zatim otkrio i da je informacija o njegovom mestu rođenja pogrešna.

– Neverovatno je da se o tome toliko raspravljalo. To je verovatno zato što je na Vikipediji neko nekada davno napisao da sam rođen u Bugojnu. Istina je da sam imao širu familiju u Bugojnu. Često sam kao dete provodio tamo vreme, pa su onda neki Bugojanci koji su uticali na Vikipediju napisali to misleći da sam se rodio u Bugojnu. Zapravo je moje poreklo iz Hercegovine, iz Veljaka, a rođen sam u našem lepom Sarajevu – ispričao je Bebek svojevremeno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter