Izvor: KURIR.RS
18.04.2023 u 09:45
0

OVO JE NOVA DEVOJKA NINA ČELEBIĆA! Bivši dečko male Džehve pronašao sreću kraj NJE

Nino Čelebić nakon emotivnog kraha i raskida veze sa Teodorom Džehverović ponovo je srećan.

 

Dugo se spekulisalo da li je košarkaš sam i koliko pati nakon prekida sa malom Džehvom, ali je svij privatan život krio od javnosti. Nedavno je objavio fotografiju na svom Instagram nalogu i to upravo sa novom devojkom.

Nino Čelebić
FOTO: PRINTSCREEN

Kako Kurir saznaje, u pitanju je Isidora koja je jedno vreme bila voditeljka,, a par već neko vreme uziva u ljubavi i svim silama se trudi sa svoju intimu sacuva od očiju javnosti.

Teodora Džehverović, Nino Čelebić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, nekoliko godina košarkaš i pevačica uživali su u skladnom odnosu, a iako je sve ličilo na bajku i kako se spekulisalo po beogradskim kuloarima spremali su gala svadbu, usledio je šok – Nino i Teodora su se razišli krajem prethodne godine. O razlozima raskida nisu nikada javno govorili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter