Izvor: HAPPYBSC
28.10.2023 u 21:45
1

OZBILJNI HONORARI: Koliko nastupe na svadbama naplaćuju Severina, Lepa Brena, Ceca?

Mnogi budući mladenci žele da im na venčanju peva zvezda. Međutim, ovo može značajno povećati troškove venčanja. Zavisi od zvezde, naravno.

Кoliko poznati pevači i ansambli naplaćuju nastup? Do informacija nije lako doći, pošto najveće zvezde ne objavljuju cenovnike nastupa i cena je stvar dogovora,

Slovenački sajt omisli.si piše da će vas prosečna svadba u toj zemlji za muzičare koštati 852 evra, a prema njihovim podacima, visoke cene kreću se od 1.650 evra. Ali ako želite poznatog pevača, nastup će biti još skuplji.

Pre četiri godine onlajn portal Žurnal 24 izveštavao je o cenama nekih poznatih zabavljača za nastup na rođendanima, koje su inače jeftinije od nastupa na svadbama.I dok za nastupe na privatnim žurkama slovenačke pop zvezde naplaćuju i do 15.000 evra, mladenci neće mnogo jeftinije proći ni ako žele pevača iz neke države u regionu.

Maja Šuput važi za „kraljicu venčanja“, piše Dnevnikov Showbuzz. Za njen nastup sa bendom moraćete da izdvojite 8.000 evra, a osim muzike, pevačica obećava zabavu do zore i anegdote koje ćete pričati unucima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ako želite da se na sceni pojavi Toni Cetinski, moraćete da dodate još 2.000 evra. Inače, Toni računa na 10.000 evra za pesmu ili dve ako se pojavi sam.

Ako želite Severinu na venčanju u Sloveniji, od toga najverovatnije neće biti ništa. Hrvatska super zvezda  peva na svadbama isključivo u Srbiji i Crnoj Gori, a iznosi se dogovaraju pojedinačno, ali ne bi trebalo da se računaju manje od 25.000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Možda vam dođe još jedna diva iz našeg komšiluka, Neda Ukraden. Кako prenosi portal u Hrvatskoj, nastup naplaćuje 5.000 evra.

Za najveće balkanske dive, Lepu Brenu i Cecu Ražnatović, morate već imati priličnu ušteđevinu ili odložiti venčanje dok ne prikupite dovoljno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Portal Blic je pre godinu dana preneo da je Cecin honorar za polučasovni nastup na svadbi bio 30.000 evra,  Lepa Brena je pevanjem na svadbi zaradila isto toliko, osim što je nastupala sat vremena za taj novac.

Ceca će ove godine, prema pisanju Кurira jednosatnim nastupom na svadbi zaraditi i do 50.000 evra.

Кako je pre godinu dana preneo ovaj portal, trenutno veoma tražena Aleksandra Prijović izbrojala je 10.000 evra za nastup na jednoj svadbi.

Sada kada kao od šale puni hale u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, pitanje je da li i dalje ostaje na ovoj ceni,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OZBILJNI HONORARI: Koliko nastupe na svadbama naplaćuju Severina, Lepa Brena, Ceca?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter