Izvor: Kurir.rs
17.10.2023 u 15:47
0

„PIO SAM 7,5 LITARA VOTKE DNEVNO“: Muzičar šokirao svojim priznanjem: „Jetra bude u fronclama…“

Tomi Li (61) je otkrio da je pio „sedam i po litra votke“ dnevno kada je bio mlađi i da je baš iznenađen što ga zdravlje i dalje služi.

Roker iz grupe Motli Kru (Mötley Crüe) sedeo je sa Billom Maherom (67) u podkastu „Club Random“, gde je razgovarao o nekadašnjem konzumiranju alkohola.

„Alkohol je tako je*eno čudan, jer… je*ote! Jednostavno – lako je zaljubiti se zbog onog kako te radi, zbog načina kako te opušta, a onda odjednom, kao, „Je*ote! Pijem dva galona votke dan?“ Ovo nije… Sada pokušavate da se ubijete.“

Voditelj je ostao zabezeknut toliko količinom alkohola i nije mogao da veruje da je to istina, a bivši muž Pamele Anderson je odgovorio:

„Da. Sedam i po litara sr*anja. Kunem ti se, brate, kunem se Bogom.“

Nakon što je komičar upitao muzičara koliko dugo je pio tako zapanjujuće veliku količinu, Li je odgovorio: „Je*i ga, čoveče – dugo, baš dugo“.

„Vaša jetra bude u fronclama u tom trenutku; jedva da funkcioniše“, dodao je on.

PRINTSCREEN/YOUTUBE/CLUB RANDOM WITH BILL MAHER

Srećom, rekao je da je izbegao bilo kakvu štetu od dugotrajnog i teškog alkoholisanja, a nedavno je od lekara dobio potvrdu da mu je zdravlje odlično.

„Ne mogu da verujem… Štipam se na dnevnoj bazi“, izjavio je bubnjar.

„Nedavno sam uradio skeniranje celog tela, sve od glave do pete, i ne mogu da verujem – pušenje, piće, sva jebena glupa sr*nja,* sve što sam uradio, a doktor je bio u fazonu „dobro si“

Kada je Maher pitao koliko je imao godina kada je prestao da mnogo pije, Li je otkrio:

„U ’89, ’90 je bilo kada smo, kao bend, odlučili, bili smo, kao, „U redu, čoveče, neko se neće probuditi jednog jutra, ovo postaje je*eno smešno.“

Li je ranije govorio o svojoj borbi sa zloupotrebom alkohola u intervjuu za Yahoo Entertainment 2020. Razgovarao je o četvorogodišnjem periodu trezvenosti nakon što je njegova četvrta supruga Britani Furlan (37) počela da se brine zbog njegovog ponašanja.

„Bio sam sam u fazonu da moram prestanem“, rekao je roker za magazin.

„Kao, pio sam samo iz dosade. Samo bih se probudio i pravio koktel sa votkom i kapljicom brusnice ili limunade.“

„Pio sam 7,5 litara ne litar, pola ili deci, već giltre dnevno. To je je*eno ludo“, rekao je otac dvoje dece u intervjuu.

Tada se Li uhvatio u koštac sa činjenicom da potencijalno ugrožava svoje zdravlje na ozbiljan način.

„Tada sam shvatio: „Ooo, čoveče, piješ toliko da bi mogao da umreš.“

I tada je njegova supruga Britani umešala i rekla da Tomi potraži pomoć.

„Ona je bila u fazonu: „Dušo, mislim da nikada nisam videla nekoga da toliko pije, plašiš me. Bila je zabrinuta“, nastavio je muzičar, „i njena zabrinutost je dosta pomogla u mojoj odluci da se vratim na rehabilitaciju.“

Li, koji je ranije bio u braku sa Pamelom Andersonom, Heder Loklir i Elejn Starčuk, stekao je izvesnu (lošu) reputaciju zbog načina na koji se provodio tokom 80-ih i 90-ih kao deo metal benda Motli Kru.

Tomi i Britani su se prvi put sreli 2017. godine u aplikaciji za slavne osobe za sastanke Raja, a verili su se 14. februara 2018.

Sledeće godine na Dan zaljubljenih su se venčali. Tokom intervjua za People, govorila je o prvom susretu sa bubnjarom van aplikacije.

„Uvek sam ga volela. Gledala sam ga na MTV-u kada sam bila mlađa. Nisam bila najveći fan Motli Kru, ali sam volela „Methods of Mayhem“, njegov drugi bend“, rekla je ona. „Znala sam ko je on i uvek sam mislila da je super zgodan, pa sam pomislila: „Da, naravno, zašto da ne?“

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter