Izvor: Kurir
11.10.2023 u 11:20
0

PONOVO OPTUŽUJE : Nakon Džonija Depa, Amber Herd optužuje još jednog glumca tvrdi da na snimanja dolazi pijan i da želi da joj smesti otkaz

Isplivale su nove informacije. Nakon što je „Variety“ objavio beleške terapeutkinje Daun Haughes, koju je glumica Amber Herd posećivala, i koje su korišćene na suđenju sa Depom, u javnosti su isplivale nove informacije.

GOCA BOŽINOVSKA POKAZALA SESTRU: Mnogi ne mogu da veruju koliko liče
wikšpedia

 

 

Naime, u njima se nalaze i detalji sa seta snimanja filma Akvamen 2, gde je Amber navela da je glumac Džejson Momoa pokušao da joj smesti otkaz, kao i da je dolazio pijan na snimanja. Ona je takođe tvrdila da se Džejson često oblačio kao Džoni Dep, kako bi joj remetio koncentraciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter