Izvor: KURIR/STORY.RS
08.05.2023 u 10:57
0

PORODICA ZA PRIMER! Biljana Jevtić i Aca Ilić skromno obeležili krsnu slavu

Mnoge kuće u Srbiji Đurđevdan slave kao krsnu slavu, veliki hrišćanski praznik za koji se vezuju brojni običaji i narodna verovanja, a koje poštuju i kojih se pridržavaju gotovo svi.

 

Biljana Jevtić
FOTO: PRINTSCREEN

Uspomenu na Svetog Đorđa, odnosno Georgija, svakog proleća evociraju svi hrišćani, a među mnogima su i poznati supružnici Biljana Jevtić i Aca Ilić koji su na najprikladniji način proslavili zaštitnika svoje kuće.

Biljana Jevtić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Uz ikonu, sveću, kolač i žito skladna porodica dočekala je svoje najmilije, ali s obzirom na to da je Srbija u žalosti zbog strašne tragedije koja se pre nekoliko dana dogodila, ove godine se i kod njih na nešto drugačiji način obeležila krsna slava.

Iako im do slavlja nije bilo, Biljana Jevtić i Aca Ilić ispoštovali su tradiciju, a da su pravi domaćini svedoči fotografija iz njihovog porodićnog doma koja je osvanula na društvenim mrežama. Pored predivne dekoracije za koju je nesumnjivo bila zadužena pevačica, nije izostala ni slavska trpeza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter