Izvor: telegraf.rs
30.07.2023 u 13:14
0

POZNATI GLUMAC OKUSIO NOĆNI ŽIVOT U BEOGRADU: Muž naše maneknke se provodio u beogradskom noćnom klubu

Zvezda filma "Top Gun: Maverick" glumac Džej Elis sinoć je viđen u jednom beogradskom noćnom klubu.

Iako bez svoje lepe supruge Nine Seničar koje nije bilo na vidiku, glumac Džej Elisviđen je u  beogradskom noćnom , gde se provodio do jutra.

U pitanju je kabare klub Lafajet, gde je boravio i uživao kaber programu u muškom društvu.

Inače holivudski glumac je muž naše voditeljke i manekenke, Nine Seničar, koja je rođena u Novom Sadu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jay Ellis (@jayrellis)


Njih dvoje stupili su u brak prethodne godine u Toskani, u čuvenom zdanju „Villa Mangiacane“, a lokaciju je odabrala upravo Nina, koja je oduvek maštala da se uda na mestu kao što je ovo. Iz velike ljubavi dobili su ćerkicu Noru Grejs Elis.

Džej Elis prošle godine glumio je rame uz rame sa Tom Kruzom i Val Kilmerom u filmu „Top Gun: Maverick“, koji je nastavak kultnog ostvarenja „Top Gun“, a veliku popularnost stekao je i u seriji „Insecure“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter