Izvor: Nportal.rs
31.08.2023 u 18:31
1

POZNATI PEVAČ ŠOKIRAO SVOJIM POTEZOM: Obrisao sve slike iz manastira, svi su ostali zbunjeni, šta se zapravo dešava?

Pevač Milan Stanković samo dva dana nakon što je trebalo da postane iskušenik u manastiru Podmaine u Budvi, šokirao je svojim potezom.

Naime, Stanković ipak nije postao iskušenik, a baš 28. avgusta kada je navodno i trebalo da postane iskušenik uradio je nešto neočekivano.

On je sa svog Instagram naloga obrisao sve fotografija koje ga podsećaju na period od kada je navodno počeo da obilazi manastire.

OBUKAO MANTIJU? Rešena dilema da li se Milan Stanković pridružio manastirskom bratstvu

Sve slike koje datiraju od 2020. godine s njegovog profila su nestale – obrisane.

Milan je ostavio samo umetničke i slike koje je kačio dok se još bavio muzikom, zbog čega mnogi komenatrišu da je Stanković ipak izgleda odlučio da se vrati na scenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POZNATI PEVAČ ŠOKIRAO SVOJIM POTEZOM: Obrisao sve slike iz manastira, svi su ostali zbunjeni, šta se zapravo dešava?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter