Izvor: Kurir
31.08.2023 u 17:53
0

BOLNA ISPOVEST ČUVENOG GLUMCA: „Plašio sam se da više neću moći da glumim“

Glumac Senad Bašić progovorio je o zdravstvenim problemima zbog kojih je završio u bolnici, ali i mislio da više neće moći da glumi.

Zvezda serije „Lud, zbunjen, normalan“ Senad Bašić otkrio je detalje bolesti zbog koje je dugo vremena proveo u bolnici.

Glumac poznat po liku Faruka Fazlinovića se prehladio na setu filma „Bosanski lonac“ u Austriji. Nakon toga se snimanje nastavilo u Zagrebu, a kad je video da nije u dobrom stanju, otišao je u bolnicu.

„Završio sam na Rebru gde sam proveo 21 dan. Nisu mi nikako mogli sniziti temperaturu, a nama su u tom trenutku ostala još samo četiri dana snimanja. U zadnji tren mi je jedan doktor promijenio svu terapiju i temperatura je pala“, ispričao je on.

PEVAČICA OBARA REKORDE: Ovo je samo Snežani Đurišić pošlo za rukom

Pre problema s upalom pluća, glumac je posetio doktora zbog promuklosti. Napravljena mu je bronhoskopija, jer su lekari želeli da eliminišu mogućnost raka pluća, i tada su mu na levoj glasnoj žici otkrili leukoplakiju, takozvanu leziju usne duplje, pa su mu savetovali da napravi lasersku operaciju. Tri puta je operisan, poslednji put 2019. godine, a Senad je otkrio i da se zbog gubitka glasa plašio da više neće moći da glumi.

„Ispočetka mi je bilo jako teško jer glas nam je osnovno sredstvo za rad. Gubitak glasa me podsetio na Bona Voxa koji je onomad pred punim Koševom izgubio glas. A i kada vidim kako je Al Pacino izgubio svoj glas, tešim se, baš kao i veliki Laurence Olivier. Morao sam izbaciti alkohol, ali od cigareta još nisam odustao. To mi je zadnji porok“, kazao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter