Izvor: KURIR.RS
31.08.2023 u 17:00
0

PEVAČICA OBARA REKORDE: Ovo je samo Snežani Đurišić pošlo za rukom

Snežana Đurišić ovo leto ne odmara ali zato obara rekorde.Samo za dva dana pevačicu je slušalo i gledalo preko 50.000 ljudi., što je malo kome u karijeri pošlo za rukom.

Snežana Đurišić ovo leto ne odmara ali zato obara rekorde. Samo za dva dana pevačicu je slušalo i gledalo preko 50.000 ljudi., što je malo kome u karijeri pošlo za rukom.

Ruma i Leskovac i njihovi trgovi bili su mali da prime sve one koje žele da je čuju i vide.

KRAH BRAKA: Razvode se Melina i Haris Džinović

“Mislila sam da ćemo Vanja i ja malo otputovati negde ,ali zaista ovo leto je radno i ne žalim se jer toliko ljubavi koju dobijam od publike ne može se opisati- počela je pevačica izlaganje:

– Već u septembra krećemo sa snimanjima Zvezde granda i mašinerija kreće ,a obraodovaću publiku i sa novom pesmom – rekla je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter