Izvor: KURIR.RS
31.08.2023 u 12:54
1

OBUKAO MANTIJU? Rešena dilema da li se Milan Stanković pridružio manastirskom bratstvu

Milan Stanković definitivno nije obukao mantiju i time i zvanično postao iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori.

Kao su mediji pisali pre dve nedelje, stav igumana i bratije je i dalje ostao nepromenjen – da je još rano da Milan zvanično bude pridodat kao iskušenik manastirskom bratstvu, kao i da još mora da uči da se usavršava u trpljenju i molitvi.

MILAN NA VELIKU GOSPOJINU POSTAJE ISKUŠENIK: Pevač oblači mantiju i menja život iz korena!

Podsetimo, sabrat manastira je nedavno otkrio novosti o Milanovom boravku u Podmainama.

– Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro – rekao je tada ovaj monah.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OBUKAO MANTIJU? Rešena dilema da li se Milan Stanković pridružio manastirskom bratstvu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter