Izvor: KURIR.RS
02.01.2023 u 12:27
0

PREMINULA JE KAD JE IMALA 13 GODINA! Mina Kostić izgubila je majku, a JEZIVA TAJNA je godinama proganjala!

Prvog dana nove 2023. godine Mina Kostić doživela je jezivu tragediju kada joj je preminula majka.

Mina se odmah oglasila putem Instagrama i oprostila od svoje majke rečima koje kidaju dušu: „Voljena moja majčice, putuj s anđelima! Hvala ti na svemu, volimo te“.

Ovo nije jedina tragedija koja je obeležila Minin život. Ona ima čak devetoro braće i sestara koji joj, pored ćerke Anastasije, predstavljaju najveće bogatstvo. Ipak, čitavu njenu familiju davne 1992. zadesila je strašna tragedija koja ih je zauvek zavila u crno. Te godine utopila se Minina rođena sestra, što je na sve članove porodice ostavilo veliki trag. Njenu smrt i dalje ne mogu da prežale.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Minu je kao jako malu, sa samo pet godina, usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa, sa kojom je provela dobar deo života i koju je gledala kao svoju majku, te ju je često i pominjala.Duda je preminula 2019. godine, što je Minu potpuno slomilo, ali tada je izjavila da mora biti jaka zbog svoje ćerke.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter