Izvor: KURIR.RS
02.02.2023 u 17:25
0

„PRIČALI SMO NJEGOVA SUPRUGA, ON I JA!“: Zlata Petrović detaljnije o Pejinoj operaciji

Zlata Petrović je pričala o operaciji koju očekuje njen bivši muž, poznati voditelj Zoran Pejić Peja.

Pevačica se, između ostalog, dotakla i škatljive teme o svom bivšem mužu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Prvo je rekla da je on jak čovek, i da je pitanje da li će mu staviti bajpas ili stent.

– Hvala Bogu on je super. Jak je čovek. Bile su konsultacije mesec dana, pa smo njegova supruga, on i ja pričali o tome. Njegova majka se baš sekira. Nećemo ni dete da preopterećujemo. U suštini, bilo je pitanje da li će bajpas ili stent, a to će vam Peja reći kada izađe. Sve će se lepo završiti, pa će morati malo život da dovede u red.

Podsetimo, Peja će biti operisan nakon problema sa srcem koje ima. Na njegovo zdravstveno stanje, kako se piše, najviše je uticalo često putovanje po Evropi zbog prirode njegovog posla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter