Izvor: informer.rs
23.03.2024 u 22:45
0

DOM ZLATE PETROVIĆ ZAVIJEN U CRNO: Pevačica slomljena zbog gubitka najrođenijeg

Zlata je priznala da joj je teško nakon tragičnog gubitka, ali da se trudi da ide napred.

Brat pevačice Zlate Petrović, legendarni harmonikaš Đorđe Đorđević Piloš preminuo je početkom marta u bolnici. Vest o tragičnom gubitku pevačicu je sačekala nakon njenog nastupa, posle kog se ona odmah zaputila u bolnicu.

Zlata se sada oglasila za medije  i priznala da joj je teško nakon smrti brata, ali da se trudi da ide dalje. Ona je otkrila da redovno sebi pronalazi zanimaciju kako bi skrenula misli.

– Okolnosti su bile takve, šta da kažem… Kao i svaki čovek koji izgubi nekog svog najmilijeg i najrođenijeg tuga ostaje kao tuga, ali mi moramo dalje da idemo. Imam majstore po ceo dan u kući i trudim se da radim razne stvari kako bih skrenula misli. Malo pre pričam sa drugaricom preko spikerfona i brišem po kući u isto vreme. Dok smo razgovarale ja joj kažem: „Hvala Bogu da imam ovu obavezu, hoću da umrem od muke zato što moram da radim, a ujedno mi dođe spas i bežanje, kao kod svih ljudi!“ Šta da radiš, to je život i to mora tako. Opet kažem, kada izgubite nekog svog najrođenijeg naravno da je bol uvek prisutna, ali šta da radimo – rekla je Zlata.

Pevačica nije želela da otkriva od čega je njen brat bolovao.

– Ne želim da pričam o tim stvarima, to je moj brat i ne želim da pričam o tome jer nema potrebe. Otišao je na neko bolje mesto, nadam se je to istina što ljudi kažu. Tako da, jednostavno eto nemam šta da kažem povodom toga, a i šta bih rekla – izjavila je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter