Izvor: Kurir.rs
23.03.2024 u 21:55
0

„MOJA ŽENA NEĆE PEVATI PO KAFANAMA“ Evo kako je pukao brak Slavice Ćukteraš i Avramova

Pevačica Slavica Ćukteraš (39) i njen nekadašnji suprug, bivši fudbaler Vlada Avramov (44), u sudskom su procesu.

Oni su na sudu jer on želi da dobije starateljstvo nad ćerkicom, koju su dobili pre sedam godina, dok su bili u braku.

Ipak kako je počeo njihov kraj?

Prema saznanjima od izvora bliskih pevačici, ona je ta koja je rešila da stavi tačku na brak jer se njenom bivšem suprugu nije dopalo da se vrati na estradu.

Pevačica i sportista, koji se sada bavi trenerskim pozivom, brak su sklopili 2016.godoine, posle nekoliko godina veze, a nakon venčanja ona se potpuno povukla iz javnosti. Skoro pet godina Slavica nije bila aktuelna na medijskoj sceni. Ona zapravo nikada nije planirala da odustane od bavljenja muzikom, što je i njen suprug znao, ali nastupi po diskotekama, kafanama i splavovima nisu dolazili u obzir. Snimanje singlova je mogao da podrži, ali nastupe nikako.

– Slavica je 2018. razgovarala sa suprugom i on je podržao da se vrati muzici. Snimila je singl, počela je da se pojavljuje u medijima, što je u njoj probudilo želju da se u potpunosti vrati svom poslu. Tada je rekla Vladimiru da bi želela da počne i da nastupa, a on je odmah negodovao. Rekao joj je: „Ne dolazi u obzir da moja žena peva po kafanama. Ti treba da pratiš mene i porodicu, kao i dosad. Možeš da snimaš pesme, ali ne i da nastupaš“ – kazao je naš izvor tada.

– Kada sam upoznala Vladu, imala sam uspešnu karijeru koju sam prekinula da bismo se ostvarili kao roditelji. Sada više nisam spremna za takva odricanja – rekla je Slavica tada.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter