Izvor: Novosti.magazin
11.04.2024 u 08:40
0

PRVO OGLAŠAVANJE PRINCA VILIJAMA NAKON ŠTO JE KEJT OTKRILA DA IMA RAK: Podelio ličnu poruku na Instagramu i prekinuo tišinu (FOTO)

Kejt Midlton je pre nekoliko nedelja podelila sa svetom u kakvom je zdravstvenom stanju.

Princ Vilijam se po prvi put oglasio na društvenim mrežama nakon što je je njegova supruga, Kejt Midlton, objavila da joj je dijagnostikovan karcinom.

On je danas podelio ličnu poruku na zvaničnom Instagram nalogu koji deli sa princezom od Velsa, a odnosila se na englesku fudbalerku Rejčel Dejli koja je saopštila da više neće igrati za reprezentaciju svoje zemlje.

– Hvala Vam na toliko nezaboravnih utakmica – napisao je Vilijam, pre nego što je potpisao belešku svojim ličnim potpisom na mrežama, jednostavno slovom V.

Instagram-Printscreen-

Uskršnje praznike trenutno provodi sa suprugom i troje dece, princom Džordžom (10), princezom Šarlot (osam) i princom Luisom (5) dok se prilagođavaju Kejtinoj dijagnozi.

To je prva lična poruka princa ili princeze od Velsa nakon što je Kejt podelila emotivnu video poruku u kojoj je objavila svoju dijagnozu karcinoma i to da ide na hemioterapije.

Supružnici su nakon poruke koja je šokirala svet uskršnje praznike proveli zajedno sa troje dece na imanju Anmer Hol u Norfolk.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter