Izvor: Blic.rs
09.11.2023 u 07:39
0

PUNA ŠAKA LEKOVA: Milan Stanković jezivom objavom zabrinuo fanove (FOTO)

Svi su zabrinuti za zdravlje Milana Stankovića.

O Milanu Stankoviću i potencijalnom monaškom životu i pronalaženju spasa kod sveštenih lica mesecima se naširoko pisalo i pričalo, a njegovi poslednji potezi govore da su mu se prioriteti, po svemu sudeći, promenili.

Milan Stanković se sada još jednom oglasio na društvenim mrežama, te pokazao kako uživa u elitnom naselju u srpskoj prestonici.

Instagram-Printscreen

Prvo je snimao dekoraciju na tržnom centru, a onda je pokazao i pogled iz ovog dela Beograda, koji mu se, da se zaključiti, dopada.

On je malo pre ovoga fotografisao šaku sa tabletama, te sliku okačio na Instagram, uz opis: „Svi moji suplementi“.

Instagram-Printscreen

Sredinom prošlog meseca usnimljen je na jednoj rejv žurki, što je i te kako iznenadilo njegovu bivšu devojku, pevačicu Radu Manojlović. Iza tamnih naočara se skrivao od znatiželjnih pogleda, dugu kosu je vezao u punđu, a oko vrata je imao debeo lanac.

– Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio tamo, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio! Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera! – kazala nam je Rada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter