Izvor: Alo.rs
15.10.2023 u 13:45
0

RADA ŽESTOKO OPLELA PO MILANU NAKON SAZNANJA DA JE BIO NA REJVU: „On ga baš pretera, ne može to tako“

Bez dlake na jeziku.

Pevačica Rada Manojlović uhvaćena je na aerodromu „Nikola Tesla“ nakon što se vratila sa održanog nastupa u inostranstvu

„GODINAMA ŽIVIM KAO BEZ MOZGA“: Rada Manojlović nikad iskrenije o privatnom životu, nosi veliku ranu na srcu, evo šta sebi nikada nije oprostila!

– Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio na nastupu, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio. Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera – ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako – rekla je Rada i prekrstila se kada je čula da je izašao u provod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter