Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
19.11.2023 u 14:24
0

RADOŠ BAJIĆ OTKRIO POTRESNE DETALJE O ŽARKU: „Znao je da će uskoro umreti“ (VIDEO)

Dugo je svoju bolest krio od svih.

Žarko Laušević i Radoš Bajić bili su veliki prijatelji, a poslednji film u kome smo gledali nedavno preminulog glumca, bilo je upravo Bajićevo ostvarenje „Heroji Halijarda“, na čijoj se beogradskoj premijeri Laušević poslednji put poklonio publici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Contrast Studios (@contrast.studios)

Radoš je gostujući u jednoj emisiji, dan nakon što je Laušević preminuo, otkrio je da je Žarko, koji je bolest dugo krio od svih, predosećao da će uskoro umreti i da je zbog toga toliko puno radio.

Ispoštovao dogovor

– Bio je bolestan jako dugo, ali je to krio od svih nas. Kad god bi govorio o tome, rekao bi nam da je sve u redu. Verujem da je Žarko predosetio svoju smrt, zato je i puno snimao u poslednje vreme – otkrio je Bajić.

Kako je opisao, Laušević je ispoštovao njihov dogovor da se još jednom, poslednji put, pokloni publici.

KONOBARICA VIDELA KAD JE LAUŠ PUCAO: Dragica otkrila detalje kobne noći, a onda pucanj

– Rekao sam mu da ne prihvata toliko angažmana, ali on kao da je znao da će uskoro da ode, pa je toliko radio. Iako je bio jako loše, jedva je došao na premijeru „Heroja Halijarda“ i tako ispunio obećanje koje mi je dao, da se pokloni zajedno sa svim glumcima na bini – rekao je Radoš Bajić za Blic.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter