Izvor: HappyBSC
09.07.2020 u 10:51
0

Alberto ODBRUSIO Palčici! KAJEM SE ŠTO SAM TI SE VRATIO!

Ljubavna drama Alberta Galorinija i Palčice, nema kraja. Albertu je ovaj odnos postao mučan i on bi želeo da izađe iz njega, ali to nije tako lako, očigledno da nema snage za taj korak.

Tokom poslednje svađe, umoran od svega, Alberto je Palčici otvoreno priznao da se kaje što joj se vratio.

OVO MORATE ZNATI

DAN D ZA SRBIJU Danas pada ključna odluka o koroni

PROFESOR TIODOROVIĆ: Posle vikenda očekujemo PAD ZARAŽENIH!

Dr Predrag Kon: Epidemiološka situacija u Beogradu JAKO OZBILJNA!

EPIDEMIOLOG ODGOVORIO DEMONSTRANTIMA Sa zadovoljstvom dajem ugodnu fotelju u Kriznom štabu

– Znaš šta, ajde da završimo više, ovo više ne ide, ajde da završimo, znaš da se kajem što sam ti se vratio, ne mogu više – bio je iskren ovaj učesnik na šta mu je Palčica odgpvorila.

– Izvoli, idi, ja te ne držim vezanog, niti sam ti uperila pištolj, ne možeš da ostaneš na silu, ako to ne želiš- rekla je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter